Κούγιας σε Καινούργιου: «Δεν αναφερόμουν σε εσάς… για τη Μύκονο» – nassosblog.gr

Ο Αλέξης Κούγιας πυροδότησε την οργή της Κατερίνας Καινούργιου με την ανακοίνωσή του.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», ανέφερε.

Με εκείνη να ξεσπάει: «Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια πως δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως εκείνος, ούτε διακοπές κάνω στη Μύκονο κάθε καλοκαίρι όπως εκείνος απλά τυχαίνει ο σύντροφός μου να έχει σπίτι στο νησί και πηγαίνω τελευταία αλλά και παλιότερα με τις φίλες μου. Για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ;

Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω τέτοιο θέμα γιατί η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια πως η παιδεία μου δεν είναι επαρκής είστε βαθιά γελασμένος, και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Να σας πω πως η παιδεία ενός ανθρώπου με το πανεπιστήμιο και τις γνώσεις του αντικειμένου.

Ντροπή όλα αυτά που είπε αλλά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας». Και πρόσθεσε: «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση για αυτήν την επιστολή που έστειλε και μιλά για “επαγγελματία της Μυκόνου” που θίγει την αξιοπρέπειά μου. Νομίζω δεν μπορώ να κινηθώ νομικά επειδή δεν λέει το όνομά μου. Λέει παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής του Open. Επειδή είχε το θάρρος να του κλείσει το τηλέφωνο και να τα βάλει μαζί του.Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και τον μαζέψει. Αυτό δεν θα το αφήσω έτσι. Μπορεί να μην έχω τις γνώσεις που έχουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να μην είμαι κεντρικό δελτίο ή να παρουσιάζω οτιδήποτε. Αυτήν τη στιγμή το ήθος και η αξιοπρέπειά μου, ειλικρινά, δεν επιτρέπω σε κανένα τέτοιο τύπο που υπερασπίζετε αυτήν τη στιγμή έναν παιδεραστή να υπονοεί κάτι γι’ αυτά».
Σε νέα ανακοίνωση ο ποινικολόγος ξεκαθαρίζει πως δεν αναφερόταν σε εκείνη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss