Έμαθε στη φυλακή για τη νέα μήνυση για βιασμό ο Λιγνάδης – Η πρώτη αντίδρασή του – nassosblog.gr

Νέα δεδομένα δημιουργεί η τρίτη μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος, του ήδη προφυλακισμένου, ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρόκειται για μια ακόμα μήνυση που αφορά το αδίκημα του βιασμού με χρόνο τέλεσης το 2018, η οποία δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή. Αυτή τη φορά το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε σε βάρος ενηλίκου, στο σπίτι του ηθοποιού – σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο, κατά τη δεύτερη συνάντηση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός πληροφορήθηκε την τρίτη μήνυση τηλεφωνικά απο τον συνήγορό του αλέξη Κούγια και του διαβεβαίωσε πώς δεν βίασε τον μήνυτη.

  • Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας δόθηκε εντολή για τη διενέργεια της προανάκρισης από την Κρατική Ασφάλεια.Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών αρχών, οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στην άσκηση της ποινικής δίωξης.

Αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτήν την περίπτωση περιγράφεται το ίδιο μοτίβο «δράσης» του ηθοποιού σκηνοθέτη με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκει το θύμα στη γειτονιά του, κοντά στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο, να του παρουσιάζεται ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης και να τον καλεί μετά από μερικές ημέρες στο σπίτι του, όπου φέρεται να τελέστηκε ο βιασμός. Και σε αυτήν την περίπτωση το φερόμενο θύμα δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάτρου.

Στη περίπτωση που οι αρχές προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης η μήνυση θα διαβιβαστεί ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία και χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss