Αποχώρησε ο showrunner από την σειρά για την ταινία The Batman – Cineramen

θα δούμε τον Bruce Wayne σε πιο μικρή ηλικία από ότι στις προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, με την ταινία να βγαίνει την πρώτη Οκτωβρίου 2021.

.

Ανακοινώθηκε στο DC Fandome και η νέα σειρά που θα έχει το στυλ του κόμικ Gotham Central, θα εξελίσσεται στην ταινία The Batman και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα του Gotham City. Θα γίνει από τον σκηνοθέτη Matt Reeves και ενώ ήταν στο σενάριο, παραγωγή και ρόλο showrunner ο Terence Winter, ανακοινώθηκε πως αποχωρεί λόγω δημιουργικών διαφορών, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

O Matt Reeves πριν καιρό ανέφερε τα εξής: “Υπήρξε η ιδέα είναι για μία ιστορία που αφορά το Gotham, το οποίο έχει πολύ μεγάλη διαφθορά και στη συνέχεια σκέφτηκα πως μπορεί να γίνει σειρά που θα εμβαθύνει πάνω στην οπτική αυτή. Πρόκειται για την διαφθορά στο αστυνομικό τμήμα και τις μη κανονικές εσωτερικές λειτουργίες της πόλης. Θα δείτε την ιστορία μέσα από την οπτική των διεφθαρμένων αστυνομικών. Και ειδικότερα ενός συγκεκριμμένου. Η ιστορία είναι πρακτικά μια μάχη για την ψυχή του, καθώς είναι ένας αστυνομικός, του οποίου η ιστορία διαφθοράς στο Gotham είναι τεράστια και πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.”

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss