Εικόνα Ντροπής – Την ώρα που ο Χαρδαλιάς ανακοίνωνε μέτρα στου Ψυρρή 500 άτομα τα έπιναν – nassosblog.gr

Δείτε την εικόνα. Είναι απο χθές το απόγευμα . Απο την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωναν τα νέα δεδομένα για τον ιό αλλά και τα νέα μέτρα που ισχύουν απο σήμερα.

Δείτε τους. Οι τύποι ο ένας πάνω στον άλλον πίνουν ποτάρεις στα στενά στου Ψυρρή.Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά ο αριθμός τους αυξήθηκε, φτάνοντας κάποια στιγμή τα 700 άτομα.

Γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Αλλά για δυο και περισσ;oτερες ώρες ο συνωστισμός ήταν έντονος και συνάμα εγκληματικός.

Ντροπή ρε. Τι πετυχαίνετε με αυτό; Την έχετε δει “επαναστάτες των Κοκτεϊλς”; Τι φάση; Μηδενική ανοχή… σε αυτούς που έχουν μηδενική κοινωνική ευθύνη. Και θέλετε μετά… αλλαγές στον τρόπο ζωής, λεφτά στην πραγματική οικονομία και δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ακόμη και να συμβούν όλα αυτά ο ηλίθιος θα είναι για πάντα ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Μόνο που στην εποχή μας ένας ηλίθιος μπορεί να προκαλέσει θανάτους…

Πληροφορίες απο Newsit

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss