Επιστροφή-έκπληξη του Agent Johnson στην ταινία The Matrix 4 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H Warner είχε ανακοινώσει πως η τέταρτη ταινία του θρυλικού franchise ως ημερομηνία τις 21 Μαϊου 2021, ωστόσο πλέον μετά την νέα αναβολή θα προβληθεί την Πρωταπριλιά του 2022.

Στην ταινία The Matrix 4 πρωταγωνιστές είναι οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, ξέρουμε ότι θα παίξουν οι Neil Patrick Harris (Ηow I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick (Iron Fist), Jonathan Groff (πρωταγωνιστής στην σειρά Mindhunter), Toby Onwumere, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, σειρά Watchmen), ο Max Riemelt του Sense8, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Andrew Caldwell, Ellen Hollman.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές στα παλιά… λημέρα για τους Chad Stahelski, David Leitch, οι οποίοι πριν ξεκινήσουν την σκηνοθεσία με τα John Wick ήταν stunt directors, αλλά και η επιστροφή έκπληξη του Daniel Bernhardt ως Agent Johnson όπως αναφέρει το Deadline (έπαιξε μόνο στο The Matrix Reloaded).

Η Lana Watchofsky θα είναι σε σενάριο και στη σκηνοθεσία, με το The Matrix 4 να εστιάζει ήρωες του «σύμπαντος» Neo και Trinity, ενώ στην παραγωγή θα είναι οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures.

Επίσης υπάρχει και μια ακόμα ταινία, καθώς ο σεναριογράφος Zak Penn αναφέρει ότι εκτός από το συγκεκριμένου sequel θα γίνει κι άλλη η οποια θα τοποθετείται νωρίτερα στο timeline του Matrix Universe και περιμένουμε περισσότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss