Κυριάκος Μητσοτάκης – Απο τις 15 Μαρτίου επιστρέφουμε δειλά στην κανονικότητα – nassosblog.gr

Κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης σήμερα με αφορμή τις κλίνες ΜΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε έναν υπαινιγμό για την παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου. «…Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες..» ήταν η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Ανοίγοντας την τηλεδιάσκεψη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και την εξέλιξη του μεγάλου εγχειρήματος για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα που σε λίγες μέρες θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο εμβολιασμένους.

«Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος πια από την εκδήλωση της πανδημίας νομίζω ότι είναι στο χέρι όλων μας να τον μετατρέψουμε και στον μοναδικό χρόνο πανδημίας. Οι εμβολιασμοί αυτή την εβδομάδα θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο. Προφανώς υπάρχει μία πίεση στο σύστημα Υγείας ειδικά στην Αττική την οποία πιστεύω όμως ότι τη διαχειριζόμαστε, κύριε Υπουργέ, πολύ ικανοποιητικά. Η σύγκριση εξάλλου με τα στοιχεία άλλων χωρών αποδεικνύει ότι στην πατρίδα μας εξακολουθούμε να αμυνόμαστε πολύ πιο αποτελεσματικά στο τρίτο κύμα του κορονοϊού το οποίο βέβαια έχει και το χαρακτηριστικό ότι πια έχει κυριαρχήσει ένα στέλεχος, το λεγόμενο βρετανικό στέλεχος, το οποίο έχει πολύ πιο αυξημένη μεταδοτικότητα» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss