Ο Tom Cruise είχε απορριφθεί από την ταινία 12 Monkeys και ο Terry Gilliam φοβόταν τις… βρισιές του Bruce Willis – Cineramen


Οι ηθοποιοί πολλές φορές έχουν παίξει σε χαρακτηριστικές ταινίες, και έχουν συνδέσει το όνομα τους με διάφορους ρόλους. Μια από αυτές τις περιπτώσεις έχει να κάνει και με την ταινία 12 Monkeys.

Όπως είχε αποκαλύψει στο Inverse ο σκηνοθέτης Terry Gilliam, o Tom Cruise είχε απορριφθεί από την ταινία και φοβόταν την… αθυροστομία του Bruce Willis. Γιατί όλα αυτά όμως και η επιμονή; Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη έπρεπε να βρεθεί όπωσδήποτε ένα μεγάλο όνομα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Gilliam, υπήρχε πίεση για να γίνει αυτό, δηλαδή να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο όνομα και συνεχώς βρισκόταν στο προσκήνιο κατά κύριο λόγο ο Tom Cruise και μετέπειτα ο Nicolas Cage, ωστόσο ο σκηνοθέτης συνεχώς τους απέρριπτε.

Αρχικά ο Bruce Willis δεν ήταν στις επιλογές του (ούτε και τον συμπαθούσε πολύ), μιας και ήταν αρκετά αθυρόστομος, ωστόσο όταν μίλησε μαζί του ήταν έξυπνος, αστείος και γενικά σταδιακά άρχισε να αλλάζει γνώμη.

Του εξήγησε μάλιστα και την ανησυχία του και για το γεγονός πως έβριζε πολύ στις ταινίες του και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μάλιστα ανέφερε πως και ο Brad Pitt ήθελε τον ρόλο του James Cole, αλλά τελικά τον είδαμε ως Jeffrey Goines.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss