Παρασκήνιο – Βουλιάζει στην απραξία το ΟΡΕΝ. Η κλειστή κάνουλα και οι αποχωρήσεις – nassosblog.gr

Μεγάλη κατήφεια και αγωνία ανάμεσα στους εργαζόμενους του Open. Ένας Κανάκης δεν φέρνει την Άνοιξη και ένας Κοκλώνης είναι με το ένα πόδι για να μην γράψω και με τα δυο εκτός… Και στο κανάλι της Παιανίας ο μήνας έχει 9.

Και αντιμετωπίζουν την κατάσταση λες και είναι η ΕΡΤ2… «Δεν κουνιέται φύλο» μου είπαν χαρακτηριστικά χθες άνθρωποι που ξέρουν όταν ρώτησα τί ετοιμάζεται για του χρόνου. Σαν να είναι σε δημόσια υπηρεσία.

  • Τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, STAR και Μega έχουν σχεδόν καταλήξει για το τί θα βγάλουν στον αέρα απ’ το φθινόπωρο.

Αφήνω έξω τον Alpha γιατί εκεί οι αποφάσεις θ’ αργήσουν λίγο όμως και εκεί business plan υπάρχει.

Όχι μόνο δεν έχουν κάνει ούτε μια παραγγελία προγράμματος στο Open για την επόμενη σεζόν αλλά ούτε καν ξέρουν πόσα λεφτά θα έχουν στα χέρια τους και πώς θα τα διαχειριστούν. Βλέπετε ο Ιβαν έχει κλείσει την κάνουλα από τον Δεκέμβρη και έχει χρεώσει τα λάθη στο παρεάκι του Αρτούρ. Γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα στο μαγαζι είναι η Λουντμίλα. Τρέμει κόσμος για τη θεσούλα του. Ειδικά η Κική που ξεκίνησε να διώχνει κόσμο για να κρατήσει και πάλι την δίκη της.

Άλλοι λένε ότι το «καράβι βουλιάζουν» άλλοι πως θα σωθεί την τελευταία στιγμή όμως με μεγάλες αλλαγές που θα φτάσουν μέχρι και στο επίπεδο της ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση οι διαφημιστικές πιέζουν.

Καθώς θα πρέπει να ξέρουν που θα βάλουν τα λεφτά τους. Και όπως σας έχω γράψει πολλές φορές και στο παρελθόν μέχρι το τέλος Μαρτίου κλείνονται τα «βαρβάτα» διαφημιστικά πακέτα. Ακόμη και τώρα με την αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω κορονοϊού.

Ο χρόνος λοιπόν πιέζει αντίστροφα και σύντομα θα μάθουμε αν το Open θα έχει πρόγραμμα του χρόνου ή θα βγάλει μια ακόμη σεζόν στον «αναπνευστήρα» του 5%. Γιατί εκεί κινούνται σε τηλεθέαση τα νούμερα του prime time.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss