Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – Την κοπανάει ο Ρουβάς απο τον Σκαϊ. Μετακινείται στον όμιλο Alpha – Star   – nassosblog.gr

Θολό παραμένει το μέλλον της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με τον ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα εν μέσω καραντίνας να κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες για το τηλεοπτικό του μέλλον. Και οι οποίες πηγάζουν από δύο γεγονότα:

  • Το πρώτο είναι πως μετά από δύο χρόνια η εκπομπή του το «Idols» δεν έχει βγει ακόμη στον «αέρα» του καναλιού του Φαλήρου.
  • Το δεύτερο πως ενώ προοριζόταν για τη θέση του παρουσιαστή του «The Masked Singer» τώρα επικρατέστερο είναι το όνομα του Νίκου Μουτσινά.

Είναι δεδομένο πως ο Σάκης έχει άριστη σχέση με τον Ατζούν ο οποίος τον θέλει και για τον επόμενο κύκλο του «The Voice» όμως όπως έμαθα χθες το βράδυ τον θέλουν πολύ και από τον όμιλο Alpha – Star για την επόμενη σεζόν και είναι γνωστή η πολύ στενή προσωπική φιλική σχέση που έχει ο τραγουδιστής με την ιδιοκτησία των δύο καναλιών.

Μάλιστα η πληροφορία που μου ήρθε είναι αρκετά προωθημένη και αν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται και για έκπληξη πρώτου μεγέθους: Ο Ρουβάς παρουσιαστής στο «Dancing with the Stars» όταν και όποτε αυτό επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss