Τι θα δούμε τον Μάιο από το Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Παρά τα πολλά προβλήματα που έχουν να λύσουν οι άνθρωποι πίσω απο τον streaming κολοσσό , ο οποίος νοιώθει ηδη καυτή και την ανάσα των Disney+ & HBO Max που έρχονται πολύ σύντομα και απ’ τα μέρη μας , φορτώνει και τούτο τον μήνα τους server του , με ένα – οχι απο τα πολύ τοπ του – αλλά ενδιαφέρον μενού ταινιών και σειρών.

Γράφει ο Παναγιώτης Πυλαρινός (CinemaFiles)

Ειδικά στο τελευταίο , ο Μάιος σηματοδοτεί την πολυαναμενόμη επιστροφή (3 χρόνια ήταν αυτά) στην μικρή πολή του Hawkins , με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things. Απο επιστροφές επίσης λοκάραμε το εξαιρετικό Love, Death & Robots , ενω απο “νέο” αίμα ενδιαφέρον δείχνουν οι σειρές The Pentaverate , με τον Mike Myers , αλλά και το Clark , την ιστορία του ανθρώπου πίσω από το “Σύνδρομο της Στοκχόλμης”.
Από ταινίες, ξεχωρίσαμε το The Takedown, ένας γαλλικός συνδυασμός δράσης/κωμωδίας , και sequel της πρό 10 χρόνων ταινίας  On the Other Side of the Tracks, πάλι με τον Omar Sy στο πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ρίξτε , πάντως , μια μικρή ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα του Μαίου , πάρτε το κοντρόλ ανά χείρας… και πράξτε ανάλογα:
ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
04/5/2022
Summertime: Season 3
Άλλο ένα καλοκαίρι, άλλη μια σειρά ερωτικών τριγώνων καθώς η ομάδα εξερευνά τα πάθη της και δοκιμάζει τα όρια της φιλίας.
[embedded content]
05/5/2022
The Pentaverate
Αφού επηρέασε τις παγκόσμιες εξελίξεις για αιώνες, μια μυστική κοινότητα αντιμετωπίζει μια απειλή εκ των έσω. Μπορεί ένας Καναδός ρεπόρτερ να σώσει αυτήν και τον κόσμο;
[embedded content]
05/5/2022
Clark
Αυτή είνα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss