Το quiz για να δείτε πόσο καλά ξέρετε το Matrix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τ Warner είχε ανακοινώσει πως η τέταρτη ταινία του θρυλικού franchise ως ημερομηνία τις 21 ο Matrix, μια ταινία σταθμός που είχε προβληθεί στα τέλη του ’90, επηρέασε έντονα τον χώρο του κινηματογράφου αργότερα και εδώ υπάρχει ένα αρκετά ιδιαίτερο quiz για το πόσο καλές γνώσεις έχετε.

Από κει και πέρα στην ταινία The Matrix 4 πρωταγωνιστές είναι οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, ξέρουμε ότι θα παίξουν οι Neil Patrick Harris (Ηow I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick (Iron Fist), Jonathan Groff (πρωταγωνιστής στην σειρά Mindhunter), Toby Onwumere, τον νεαρό Morpheus θα κάνει ο Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, σειρά Watchmen), ο Max Riemelt του Sense8, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Andrew Caldwell, Ellen Hollman, Daniel Bernhardt.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές στα παλιά… λημέρα για τους Chad Stahelski, David Leitch, οι οποίοι πριν ξεκινήσουν την σκηνοθεσία με τα John Wick ήταν stunt directors. Είχαν την ίδια θέση και στην αρχική τριλογία και το ίδιο θα κάνουν στην ταινία The Matrix 4.

Η Lana Watchofsky θα είναι σε σενάριο και στη σκηνοθεσία, με το The Matrix 4 να εστιάζει ήρωες του «σύμπαντος» Neo και Trinity, ενώ στην παραγωγή θα είναι οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures. H ταινία θα προβληθεί την Πρωταπριλιά του 2022.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss