Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρό ένα 10χρονο κορίτσι που είχε διαγνωστεί με αμυγδαλίτιδα – nassosblog.gr

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην Ανδραβίδα του νομού Ηλείας, όταν ένα κορίτσι μόλις 10 ετών κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/3) στο νοσοκομείο του Πύργου.

Ειδικότερα, με βάση όσα μετέδωσε το patrinews.gr, η 10χρονη είχε μεταφερθεί στο εν λόγω νοσοκομείο από το ΚΥ Γαστούνης, ενώ ήταν φανερά αδύναμη και στεκόταν όρθια με δυσκολία.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΚΥ Γαστούνης, παιδίατρο κ. Δημήτρη Τασσόπουλο, περίπου στις 10.30 το πρωί, στο Κέντρο Υγείας , 3-4 Ρομά έφεραν ένα κορίτσι ηλικίας κατά δήλωση της μητέρας της 10 ετών. Άμεσα παρελήφθη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον κ. Τασσόπουλο και αφού της χορήγησαν ορό, ακολούθησε σειρά εξετάσεων.

Ο προϊστάμενος του ΚΥ μιλώντας στην «Πατρίς» δήλωσε: «Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη».

Λόγω σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Έτσι εκλήθη άμεσα ασθενοφόρο. Ο Δημήτρης Τασσόπουλος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν τη νεαρή στο νοσοκομείο Πύργου, όπου την παρέλαβαν οι γιατροί και κατόπιν εξετάσεων την διασωλήνωσαν.

«Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο ΚΥ, τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά, με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε…» δήλωσε συντετριμμένος ο παιδίατρος.

Ως πιθανή αιτία θανάτου της μικρής εξετάζεται το σηπτικό σοκ, ωστόσο, «φως» αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss