«Άγριες Μέλισσες»: Η δυσάρεστη έκπληξη για τον Άγγελο και η οργή του Ακύλα

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν στους δέκτες μας και οι τηλεθεατές παρακολουθούν με αγωνία τα όσα εξελίσσονται στο Διαφάνι.

Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε την Ελένη, με τη βοήθεια όλων, να αναζητά τον Λάμπρο, ο οποίος αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη.

Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, θα κατηγορήσει τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα θα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, ωστόσο θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και θα ζητήσει από τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης με τη σειρά του, θα ζητήσει από τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας βέβαια τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα.

Ο Νικηφόρος θα τους επισκεφθεί και θα τους κατηγορήσει πως κρύβονται πίσω από τους εκβιασμούς του Καλογερά. Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει.

Η Δρόσω θα γνωρίσει τον Λευτέρη Μεγαρίτη, ο οποίος θα γοητευτεί από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss