Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος και η Ελένη ανακοινώνουν τα χαρμόσυνα νέα στο χωριό

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ελένης φέρνει χαρά στους ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, οι εξελίξεις και οι ανατροπές στο Διαφάνι δεν θα τους αφήσουν για να χαρούν για πολύ.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς (Καθαρά Δευτέρα 07/03);

Ο Λάμπρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της Ελένης και αποφασίζουν να μοιραστούν το χαρμόσυνο γεγονός με όλο το χωριό. Ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο.

Παράλληλα, ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει. Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουν ακόμα έναν άσχημο καβγά και αυτήν τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης.

Την ίδια ώρα, η Ουρανία δέχεται ακόμα μία απρόσμενη πρόταση από τον Σαραντόπουλο που θα τη βάλει σε δίλημμα. Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι.

Τέλος, ο Ζάχος ενημερώνει τον Νικηφόρο για τη δράση της Ασημίνας και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Η Μυρσίνη δέχεται πρόταση συμμαχίας από έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss