«Άγριες Μέλισσες»: Ο Παπασπηλιόπουλος «εισβάλει» στο Διαφάνι – Ποια η σχέση του με την Ασημίνα;

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μπαίνει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», και αυτή η συμμετοχή του αναμένεται να φέρει ανατροπές και απρόοπτα στην πλοκή και στις ζωές των ηρώων. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Πέτρου Ορφανίδη.

Ποιος είναι ο Πέτρος Ορφανίδης;

Πρόκειται για τον εκδότη της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας». Είναι ένας άνθρωπος ζεστός, ιδεαλιστής, ευγενής. Η εφημερίδα του ασχολείται μόνο με θέματα της Θεσσαλίας, αποφεύγοντας πολιτικές τοποθετήσεις και κακοτοπιές.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ως Πέτρος Ορφανίδης
© Instagram

Δείχνει σαν να μην θέλει να μπλεχτεί στους επικίνδυνους καιρούς που ζει , όμως, σύντομα θα αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Η Ασημίνα θα πιάσει δουλειά στην εφημερίδα του ως γραμματέας. Στο πλευρό του, θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο και θα οδηγηθεί μπροστά σε μεγάλα διλήμματα.

Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Πέτρο;

Η Ασημίνα στα επερχόμενα επεισόδια που θα δούμε στους δέκτες μας πρόκειται να τα ξαναβρεί για λίγο με τον Νικηφόρο, ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ. Κι αυτή τη φορά δεν θα δεν θα είναι ο Μπάμπης το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, αλλά ο εργοδότης της, με τον οποίο θα αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση.

«Διανθίζεται» το καστ των «Άγριων Μελισσών»

Η παραγωγή της επιτυχημένης δραματικής σειράς δεν επαναπαύεται λεπτό και γι’ αυτό συνεχίζει να εμπλουτίζει το αξιοθαύμαστο καστ της. Υπενθυμίζουμε πως πέρα από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, στα νέα επεισόδια του σήριαλ θα δούμε και τους Αιμίλιο Χειλάκη και Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss