«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Εξαφανίζεται ο Κωνσταντής – Ποιος θα τον εντοπίσει;

Οι εξελίξεις που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της οικογένειας των Σεβαστών στη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως επηρέασαν αρνητικά τον Κωνσταντή.

Σε απόγνωση ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη για τον Κωνσταντή και τη σχέση του με το αλκοόλ

Ειδικότερα, ο Κωνσταντής δεν μπορεί να ξεπεράσει τα γεγονότα αυτά και πλέον είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ. Η υγεία του, μάλιστα, κινδυνεύει και οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Τα αδέρφια του, ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη, όσο και αν προσπαθούν να τον συνετίσουν και να τον κρατήσουν μακριά από το αλκοόλ, δεν τα καταφέρνουν, αλλά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η αγωνία όλων θα «χτυπήσει κόκκινο».

Ο Κωνσταντής θα σώσει τις αδερφές Σταμίρη και μετά εξαφανίζεται

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό «TV O Clock», ο Κωνσταντής θα βρεθεί στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη την ώρα που κάποιοι από την Ασφάλεια τις ψάχνουν. Έτσι, ο Κωνσταντής θα προσπαθήσει και θα καταφέρει μάλιστα, να τις σώσει. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα θα εξαφανιστεί και κανείς δεν θα γνωρίζει το πού μπορεί να βρίσκεται. Τα αδέλφια του θα έρθουν αντιμέτωπα με τον πανικό, και αυτό γιατί φοβούνται πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ειδικά εάν έχει λιποθυμήσει κάπου µόνος του λόγω της εξάρτησης απ’ το αλκοόλ.

Ο Μελέτης είναι εκείνος που θα εντοπίσει τον Κωνσταντή

Να σημειωθεί όμως, πως εκείνος που θα καταφέρει να εντοπίσει τον Κωσταντή είναι ο Μελέτης, ο οποίος, παρά τα όσα έχουν γίνει ανάμεσά τους και τα σκληρά λόγια του Κωνσταντή, θα του σώσει τη ζωή. Βέβαια, μπορεί αυτή η περιπέτεια να ολοκληρωθεί με θετική έκβαση, ωστόσο όλοι πια ανησυχούν για εκείνον, καθώς η κατάστασή του όσο πάει γίνεται και χειρότερη.

Ο Κωνσταντής θα δεχθεί μια αναπάντεχη επίσκεψη 

Επιπλέον, ο Μελέτης θα επηρεαστεί από το πρόβλημα του Κωνσταντή, ενώ παράλληλα, θα ειδοποιήσει τον Δούκα και τη Μυρσίνη για όσα περνάει ο γιος τους. Εκείνοι θα βάλουν στην άκρη τις διαφορές μαζί του και έτσι τις επόμενες μέρες ο Κωνσταντής θα δεχθεί και την επίσκεψη των γονιών του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του.

Σε επικίνδυνα μονοπάτια ο Κωνσταντής

Ωστόσο η εξάρτησή του από το αλκοόλ, έχει οδηγήσει τον Κωνσταντή σε επικίνδυνους δρόμους και όλοι φοβούνται για τα χειρότερα, τα οποία είναι πιθανό να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα καταφέρει να παλέψει με την εξάρτηση του, αλλά και με τους δαίμονες του ο Κωνσταντής;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Δευτέρα 25.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss