Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για την σειρά Μια νύχτα του Αυγούστου – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υπήρξαν πάρα πολλές σειρές τις οποίες αγάπησε ο κόσμος στο Mega, με το Νησί να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά πολλών τηλεθεατων και να θεωρείται ενδεχομένως και η κορυφαία Ελληνική σειρά από μερικούς.

Δέκα χρόνια μετά τον ντόρο που έκανε θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν και νέα επεισόδια με πρεμιέρα πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 22:00. H σειρά λέγεται «Μια νύχτα του Αυγούστου» και διαδραματίζεται λίγα χρόνια μετά Το Νησί. Η υπόθεση θα συνεχιστεί για λίγο στην Κρήτη, αλλά ύστερα θα λάβει μέρος στην Αθήνα, αφού ένας πολύς σημαντικός χαρακτήρας θα μετακομίσει.
Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τους Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Καβογιάννη, Γιούλικα Σκαφιδά, Θοδωρή Κατσαφάδο, Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Πρωτόπαππα, κ.α. που επίσης είχαν ρόλο στον πρώτο κύκλο. Όμως όπως αναφέρεται ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δε θα είναι στην σκηνοθεσία και την θέση του θα πάρει η Ζωή Σγουρού. Παράλληλα θα παίξουν και οι Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Τάσος Νούσιας και Αλέξανδρος Λογοθέτης.
Η σειρά ξεκινάει στην 25η Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια. Όλα φαντάζουν όμορφα κι αισιόδοξα μέχρι τη στιγμή που όλα «παγώνουν» όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί: η Άννα πέφτει νεκρή από το χέρι του άντρα της Ανδρέα, ο οποίος δίνει τέλος στη ζωή της επειδή έμαθε ότι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss