Αννέτ Αρτάνι: Θα καταθέσει μήνυση εναντίον πρώην συνεργάτη της για τρεις απόπειρες βιασμού

Η Αννέτ Αρτάνι, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πρόκειται να καταθέσει μήνυση εναντίον πρώην συνεργάτη της για τρεις απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια πρόκειται για μαέστρο και οι απόπειρες βιασμού εναντίον της έγιναν πριν από 5 με 6 χρόνια. Η Αννέτ Αρτάνι μάλιστα, περιέγραψε ότι πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια, ήταν φίλοι και έγραφαν μουσική.

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου»

Η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια».

«Τον πρόσβαλλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον πρόσβαλλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι». Όπως δήλωσε η ίδια, δε μιλούσε διότι φοβόταν και προσπάθησε να το βγάλει από το μυαλό της, ενώ αυτός ο άνθρωπος δε δίστασε να της επιτεθεί φραστικά ακόμη και μπροστά στον αρραβωνιαστικό της.

«Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω»

Η Ανέτ Αρτάνι ανέφερε επίσης, ότι αποφάσισε να προχωρήσει στις μηνύσεις όταν έμαθε ότι ακόμη μια κοπέλα από την ορχήστρα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον μαέστρο, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τις φέρει σε αντιπαράθεση. Η κοπέλα τηλεφώνησε στην Αννέτ Αρτάνι το καλοκαίρι για να συζητήσουν για δουλειά και της αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον μαέστρο. «Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω», κατέληξε να λέει η τραγουδίστρια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss