Απεβίωσε ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών στον Ευαγγελισμό με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος, με ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ… Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι».

ανάρτηση
© Facebook

Υπενθυμίζεται πως όλο αυτό το διάστημα ο γιος του ηθοποιού είχε κάνει έκκληση για θετική ενέργεια, προκειμένου να τα καταφέρει ο πατέρας του.

Ποιος ήταν ο Ανέστης Βλάχος

Ο Ανέστης Βλάχος γεννήθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας στις 7 Φεβρουαρίου 1934. Οι γονείς του ήταν γεωργοί στο επάγγελμα. Ο παππούς του, Φίλιππος, ήταν Μακεδονομάχος και ο πατέρας του, Ηρακλής, σκοτώθηκε στο Αλβανικό μέτωπο το 1940. Εγκαταστάθηκε στην Καλλιθέα το 1946 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου Σταυράκου, όπου είχε συμμαθητή τον Κώστα Καζάκο και άλλους. Παράλληλα με τις σπουδές του δούλευε σε οικοδομή, όπου χτύπησε σε ένα καρφί, με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss