Αποκάλυψη ΣΟΚ: Κοιμάμαι με άλλους όταν ο άνδρας μου είναι στη δουλειά – Η μοναδική ιστορία της μαμάς τεσσάρων παιδιών που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Κάθε ζευγάρι γνωρίζει πως η φάση του μήνα του μέλιτος δεν θα κρατήσει για πάντα, ειδικά όταν έρχονται τα παιδιά στη ζωή τους. Είναι γνωστό ότι πολλοί προσπαθούν δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα να ξανά ζεστάνουν την σχέση του.

Ένα ζευγάρι υποστηρίζει ότι το κλειδί για μια ευτυχισμένη σχέση είναι η ανοιχτή συζήτηση γύρω από το θέμα της απιστίας. Παρότι η Zoe και ο Matt κατάγονται από την ίδια πόλη, γνωρίστηκαν αρχικά μέσω των κοινωνικών δικτύων και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον σχεδόν αμέσως.

Ο Matt, που είναι πρώην στρατιωτικός, επειδή είχε περάσει από άπιστες σχέσης στο παρελθόν, φοβόταν να αναβιώσει τον πόνο της απογοήτευσης. Γι’ αυτό, πρότεινε στην Zoe την ιδέα της “ανοιχτής σχέσης”. Η Zoe, από την πλευρά της, δεν διστάζει να “απατάει” τον Matt ενώ είναι στη δουλειά, στέλνοντας του βίντεο και φωτογραφίες από με άλλους άνδρες.

Στο Love Don’t Judge, ο Ματτ εξομολογήθηκε πως χάρηκε που βρήκε κάποιον που δεν θα τον πρόδιδε πίσω από την πλάτη του. Τα βίντεο που λαμβάνει τον κάνουν να αισθάνεται ότι συμμετέχει και εκείνος. Μαζί,  πηγαίνουν σε πάρτι και “κλαμπ” με άλλα ζευγάρια που είχαν παρόμοιες αντιλήψεις.

Πίσω από την ανέμελη εικόνα, η σχέση τους είναι στενά δεμένη με αυστηρούς κανόνες. Η ειλικρίνεια είναι ο πυρήνας, με το ζευγάρι να ζητά άδεια από τον άλλον πριν εξερευνήσει νέες σχέσεις, και ακόμη και να σταματήσει αν αισθανθεί άβολα κάποιος.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την άποψη ότι είναι κέρατο, αλλά σύμφωνα με την Zoe, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, διότι δεν γίνεται πίσω από την πλάτη του συζύγου της. Το να φιλήσουν άλλους ανθρώπους απαγορεύεται, καθώς το ζευγάρι θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο έρχεσαι πολύ κοντά με τον άλλον. Παρόλο που αυτός ο κανόνας έχει υποστεί αλλαγές, η ασφάλεια και ο σεβασμός προς τον άλλο παραμένουν προτεραιότητες για τη Zoe.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει έντονη κριτική, ακόμα και από τους φίλους και την οικογένεια τους. Η Zoe είπε πώς μια φίλη αμφισβήτησε την αγάπη τους. Με το να αναδείξουν τον εναλλακτικό τρόπο ζωής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο των τρολ που αμφισβητούν την “πραγματικότητα” της σχέσης τους, παρά το γεγονός ότι ανατρέφουν τέσσερα παιδιά.

Σήμερα, η Zoe είναι  δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες και  δηλώνει ότι έχει γίνει συνήθιση την κριτική,αναφέροντας ότι δεν την ενοχλεί, γιατί τελικά, εκείνη και ο άντρας της είναι χαρούμενοι. Από την πλευρά του, ο Matt εκφράζει το γεγονός ότι δεν έχει αισθανθεί ποτέ πιο ασφαλής σε μια σχέση, παρόλο που εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι.

«Δεν κρύβουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον, δεν υπάρχει ανάγκη», λέει απευθυνόμενος στην κάμερα, προσθέτοντας: «Υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτή τη σχέση από ό,τι είχα με τους άλλες». Μετά από τέσσερα χρόνια πειραματισμών, το ζευγάρι παραδέχεται ότι θα ήταν δύσκολο να επιστρέψει σε μια κανονική σχέση.

«Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στη ζωή μας», αποκαλύπτει η Zoe. «Είναι δύσκολο να φανταστούμε να επιστρέψουμε σε μια παραδοσιακή σχέση. Αυτή τη στιγμή, θα λέγαμε όχι». 

Μάλλον υπάρχουν πολλοί τρόπου να λειτουργήσει μια σχέση.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss