Η Απίστευτη Ιστορία της 58χρονης Παρθένας: Ο Όρκος που έδωσε πριν 35 χρόνια και οι 15 άντρες που απέρριψε!

Ο λόγος για την Duni, μια 58χρονη γυναίκα που διαμένει στη βόρεια Αλβανία, ζει ως ‘Burrnesha’ ή αλλιώς ‘ορκισμένη παρθένα’, σεβόμενη μια αρχαία παράδοση που κρατά από τον Μεσαίωνα. Παρά το γεγονός ότι φοράει ανδρικά ρούχα και έχει κοντά μαλλιά, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς. Ακολούθησε αυτήν τη ζωή για να αποφύγει την υποταγή  στον σύζυγο, απορρίπτοντας 15 προτάσεις γάμου. Έτσι, έγινε ‘Burrnesha’ για να έχει ίσα δικαιώματα με τους άνδρες. Αυτό τον όρκο τον πήρε πριν 35 χρόνια. 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όταν πέθανε ο πατέρας της, ο αδερφός και η αδερφή της ήταν πολύ νέοι. Εκείνη την εποχή  ένα κορίτσι ή μια γυναίκα ήταν πάντα κάποια που υπηρετεί. Έτσι είχε δύο επιλογές: να υπηρετήσει την ενάν συζύγου ή να γίνει “ορκισμένη παρθένα και να υπηρετεί τη δική της οικογένεια. Δηλώνει περήφανη γιατί ήταν ελεύθερη όλα τα χρόνια και δεν μετανιώνει την επιλογή της επειδή μπόρεσε να φροντίσει την οικογένεια της.  Επίσης είναι ποδοσφαιρόφιλη και παρακολουθεί τα παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας. 

Συνεχίζει λέγοντας ότι παρόλο που η ίδια παραμένει παρθένα, οι γυναίκες δεν είναι αναγκαίο να ακολουθούν μια ζωή αγαμίας. Τελειώνει λέγοντας ότι οι γυναίκες στις μέρες μας είναι πολύ τυχερές που μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητα και να κάνουν ότι επιθυμούν. Χαίρετα ιδιαίτερα όταν βλέπει μια γυναίκα να γίνεται πρόεδρος, δικηγόρος ή διευθύντρια.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss