«Big Brother»: Αποστολή εξετελέσθη για τους τρεις νέους παίχτες του ριάλιτι

Τρεις «ποντικούς» έστειλε ο Μεγάλος Αδερφός στη βίλα του «Big Brother» προκειμένου να αδειάσουν τις αποθήκες από τα τρόφιμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι παίκτες είχαν ως αποστολή να μπουν κρυφά και να πάρουν όσα περισσότερα μπορούσαν τρόφιμα μπορούν, δίχως να τους καταλάβει κανείς, αλλιώς δεν θα έπαιρναν έπαθλο για ανταμοιβή.

Ευτυχώς, η Βιολέτα, ο Μιχάλης και ο Νάσος τα κατάφεραν και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι. Βέβαια οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ την επόμενη ημέρα όταν είδαν όλες τις προμήθειες τους εξαφανισμένες. «Παιδιά, τα πάντα μας πήρανε» είπε ο Κώστας άναυδος.

«Καμπάνα» στην Βιολέτα γιατί απέκρυψε από την παραγωγή πως ήξερε τον Στηβ

Παράλληλα, και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ο «Big Brother» κάλεσε στο δωμάτιο τη Βιολέτα για να της κάνει ορισμένες ερωτήσεις.

Είχε φανεί νωρίτερα μία ιδιαίτερη οικειότητα με τον Στηβ και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι δυο τους γνωρίζονταν εκτός παιχνιδιού. Όλα αυτά, όμως, η Βιολέτα τα απέκρυψε από την παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Έτσι, ο Μεγάλος Αδερφός τη φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας κι αφού της είπε πως τα έμαθε όλα την προετοίμασε για την «καμπάνα» που θα ερχόταν αργότερα.

Απαρτία όλων ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε: «Η μη τήρηση των κανόνων του “Big Brother” αποτελεί σοβαρό παράπτωμα. Κάθε επιλογή που κάνετε έχει τις συνέπειές της. Η Βιολέτα πριν μπει στο σπίτι απέκρυψε πληροφορίες από τον “Big Brother”. Συνέπεια είναι να μην έχει ασυλία, όπως έχουν κανονικά οι νέοι συγκάτοικοι την πρώτη εβδομάδα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss