«Big Brother»: Διέρρευσε ροζ βίντεο μέσα από τις τουαλέτες του σπιτιού

Τo «Big Brother» ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις έχει συγκεντρώσει έντονη αρνητική κριτική.

Αυτή τη φορά, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας ενός ροζ βίντεο το οποίο διέρρευσε από την παραγωγή. Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο πιθανολογείται πως έχει τραβηχτεί από ανθρώπους της παραγωγής, φαίνονται ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις. Μάλιστα, οι «προσωπικές» στιγμές του ζευγαριού φαίνεται πως καταγράφηκαν από το κινητό τηλέφωνο κάποιου που βρισκόταν στο κοντρόλ της παραγωγής.

Στη συνέχεια, το βίντεο αυτό διέρρευσε και στο Twitter όπου οι χρήστες κατέκριναν τον σταθμό, ζητώντας και από τους υπεύθυνους να πάρουν θέση και να απαντήσουν επίσημα για το βίντεο το οποίο εκθέτει τις προσωπικές στιγμές παικτών.

Ποινικές ευθύνες θα ζητήσει ο ΣΚΑΪ

Το ζήτημα είναι όμως, πως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν προβλήθηκαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, αλλά διέρρευσαν στο διαδίκτυο εν αγνοία των υπευθύνων του σταθμού. Ως εκ τούτου, ο ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει ο ιστότοπος newsbeast.gr πρόκειται να αναζητήσει ποινικές ευθύνες για την συγκεκριμένη διαρροή και το θέμα έχει ήδη αναλάβει το νομικό τμήμα του σταθμού.

Ο κακός χαμός στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter, όπως ήταν φυσικό, μετά τη διαρροή του «καυτού» βίντεο του Παναγιώτη με την Ανχελίτα διχάστηκαν, καθώς απ’ τη μία υπήρξαν οι υποστηρικτές του ριάλιτι οι οποίοι επεσήμαναν πως οι παίκτες γνωρίζουν ότι καταγράφονται κάθε στιγμή, ενώ από την άλλη δεν έλειψαν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ήταν απαράδεκτο να βγει προς τα έξω ένα τέτοιο βίντεο και μάλιστα εν αγνοία των δυο παιχτών.

Δείτε παρακάτω ορισμένα σχόλια χρηστών του Twitter:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss