Big Brother: Η έναρξη και το «όχι» της Πετρούλας Κωστίδου

Το «Big Brother» επιστρέφει και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, πριν από όλα τα άλλα ριάλιτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Και είναι έτοιμο να αφήσει το στίγμα του και να «ταράξει τα νερά», κερδίζοντας από τη αρχή τον ανταγωνισμό.

Και μιας που η έναρξη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρίσκεται προ των πυλών, η εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not», και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, είχαν έναν πλούσιο ρεπορτάζ γι’ αυτό.

Πότε ξεκινά το «Big Brother»;

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, η παραγωγή του «Big Brother», θα επιχειρήσει ξανά το περσινό της εγχείρημα και το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα πριν από όλα τα άλλα, καθώς θέλει να κυριαρχήσει στην «κούρσα» της τηλεθέασης από νωρίς. Έτσι, η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του φετινού «Big Brother» είναι η 27η Αυγούστου.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως για την ώρα, δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των παιχτών που θα ενταχθούν στο σπίτι, ωστόσο, οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα έχουν ανακοινωθεί ήδη και είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν.

Όσον αφορά τους παίχτες τώρα, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται, δίχως βέβαια να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα, αν και είναι γνωστό πως για την ώρα υπάρχει έλλειψη (επώνυμων) γυναικών.

Πετρούλα Κωστίδου: «Αρνήθηκα από την αρχή»

Ένα από τα ονόματα που «έπεσαν» εξ’ αρχής στο τραπέζι για να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι ήταν αυτό της Πετρούλας Κωστίδου, την οποία όλοι θυμόμαστε να λέει τον καιρό φορώντας το μαγιό της στο δελτίο ειδήσεων του Star. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στο παιχνίδι και γι’ αυτό απέρριψε αμέσως την πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή.

Η ίδια, σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής του Open, φαίνεται να είπε: «Δεν συζήτησα καν μαζί τους λεπτομέρειες. Αρνήθηκα από την αρχή», διότι όπως αναφέρθηκε επιθυμεί να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Δείτε παρακάτω το εφ’ όλης της ύλης ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AAhKAyHTO2k]

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss