«Big Brother»: Πέτσας και Ανχελίτα με άγριες διαθέσεις στο Captains Room

To «Big Brother» συνεχίζει ακάθεκτο να μας απασχολεί με τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα να μας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον με τα ερωτικά τους τερτίπια.

Μάλιστα, η Ανχελίτα πήρε την σκυτάλη του αρχηγού από τον Ισίδωρο ενώπιον όλων των παικτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο καθιστικό του σπιτιού.

Η Ανχελίτα για την «συγκατοίκησηπ» στο Captains Room, όπως ήταν αναμενόμενο, διάλεξε τον Παναγιώτη Πέτσα. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως αρχικά ο Παναγιώτης αρνήθηκε, καθώς βρισκόταν σε μυστική αποστολή από τον «Μεγάλο Αδερφό».

Στο άκουσμα της άρνησης του, η Ανχελίτα φάνηκε εμφανώς εκνευρισμένη με αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως εκείνη θα τον πάρει και αν δε θέλει εκείνος να μην πάει.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Παναγιώτης Πέτσας, αφού ενημερώθηκε ότι κέρδισε την μυστική αποστολή και το ρομαντικό δείπνο που του είχε τάξει ο «Μεγάλος Αδερφός», το ανακοίνωσε και στην Ανχελίτα.

Εκείνη με τη σειρά της, εντέλει, ενθουσιάστηκε, που θα τελικά θα μείνει στο Captains Room με τον αγαπημένο της συμπαίκτη και θα έχουν μια κάποια ιδιωτικότητα.

Το ζευγάρι δε, μόλις έφτασε στο Captains Room εκδήλωσε αμέσως τις ερωτικές του διαθέσεις, ξαπλώνοντας στο κρεβάτι. Φήμες λένε μάλιστα πως οι δυο τους πέρασαν κάτι παραπάνω από πέντε ώρες πολύ κοντά στο Captains Room.

Τι είπε ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα για τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι του «Big Brother»;

Βασίλης Πέτσας και Ανχελίτα-Παναγιώτης
© YouTube

«Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή»

Ο Βασίλης Πέτσας, πατέρας του Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, για τον γιο του και όσα συμβαίνουν μέσα στο «Big Brother».

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή».

«Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο»

«Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια»

«Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το “GNTM” είχε πληγωθεί από μια σχέση», ανέφερε.

«Μπήκε στο “Big Brother” συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε»

«Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο “Big Brother” συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε», πρόσθεσε ο Βασίλης Πέτσας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss