«Big Brother» – Στηβ σε Σύλια: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση, γιατί σε γουστάρω τρελά»

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Big Brother» είδαμε τη Σύλια και τον Στηβ Μιλάτο να κάθονται δίπλα δίπλα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, καθώς τελευταία φάνηκε να έχουν έρθει πιο κοντά.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω»

Αρχικά, είδαμε τον Στηβ να της λέει: «Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση».

«Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου…»

Από την μεριά της η Σύλια δέχτηκε όσα της είπε ο συμπαίκτης της και αναφέρθηκε στο λόγο που είχε φτάσει στα όρια της: «Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα».

«Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα»

Μάλιστα, η Σύλια αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση: «Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι».

«Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος»

Και στη συνέχεια, ο Στηβ της είπε: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον».

Και πρόσθεσε: «Σου έκανα ένα χαζοφλέρτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss