Δήμητρα Κατσαφάδου: «Η οικογένεια μου με αποκλήρωσε»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ιδρύσει τη «La Vie en Rose», τον άγνωστο γάμο της και τη μάχη της με την κατάθλιψη, μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ειδικότερα, η γυναίκα πίσω από τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» διηγήθηκε την ιστορία της, που ξεκίνησε από όταν η οικογένειά της την αποκλήρωσε.

«Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω»

H Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε: «Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε».

«Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου»

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελα να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη».

«Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω»

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα λεφτά, είχα το ταμείο ανεργίας. Έπαιρνα γλαστρούλες με λεβάντα, τριαντάφυλλο και τα εκχύλιζα. Τα δοκίμαζαν η γιαγιά μια φίλη της γιαγιάς και μου έλεγαν ότι κάνω κάτι καλό. Αυτή η σκληρότητα της μανιάτικης οικογένειας με έκανε να αποδείξω σε εκείνους πρώτα και μετά σε εμένα ότι θα τα καταφέρω».

«Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα»

Και μετά πρόσθεσε: «Οι γονείς μου μένουν σε σπίτι με δάνεια, τους βοηθάω και ξεχρεώνω και τα δάνεια. Κάποια στιγμή μια φίλη της γιαγιάς, μια κυρία, γυναικάρα, δοκίμασε τις κρέμες και έψαχνε να με βρει. Εγώ κρυβόμουν γιατί έλεγα τι θα θέλει τώρα. Τελικά ήθελε κρέμες και για τις φίλες της. Η μία έφερε την άλλη, στόμα με στόμα και για καλή μου τύχη, ο προμηθευτής που βρήκα με στήριξε. Δεν τον έχω αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα».

«Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας»

Στη συνέχεια η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει έναν γάμο στο παρελθόν. Συγκεκριμένα είπε: «Ήξερα από το πρώτο βράδυ ότι δεν θα έχει μέλλον. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αγάπησα πολύ τον πρώην σύζυγό μου. Γνώριζα ότι μαζί του δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί».

«Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη»

Επιπλέον, η ίδια σημείωσε: «Είμαι μόνη μου. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη. Είχα μία σχέση πρόσφατα».

«Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας»

«Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας», τόνισε επίσης η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε και για το παιδί που περιμένει να υιοθετήσει λέγοντας: «Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

«Είχα αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή»

Τέλος, μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε: «Είχα αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ και από τα χάπια, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν πήγαινα πουθενά. Από το εργαστήριο στο σπίτι πήγαινα, πουθενά αλλού. Πάτησα τον “δαίμονα” είπα “πρέπει να σε νικήσω”».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.