Δημήτρης Μάρκος: Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, το παλικάρι σύρθηκε και σταμάτησε στο κράσπεδο

Στην εφημερίδα “Espresso” και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε συνέντευξη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Πριν από καιρό έκανες μια ανάρτηση στο Instagram για το δυστύχημα του ηθοποιού Πάνου Νάτση, αναφέροντας πως ένα κρυμμένο «stop» που παραβίασες κι εσύ κάποτε θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.

Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτηκα… Έτρεχα με τη μηχανή για να προλάβω κάτι δουλειές, ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι σήμερα και μάλιστα κατ’ επανάληψη. Αντί να ξεκινήσουμε λίγο νωρίτερα, τρέχουμε στο τέλος να προλάβουμε… Παραβιάζω ένα stop που δεν φαινόταν, στον Κολωνό, και σαν αστραπή πέφτω πάνω σε ένα μηχανάκι που ερχόταν από τον κεντρικό δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Η μηχανή μου εκσφενδονίζεται είκοσι μέτρα μακριά χωρίς εμένα. Την έβλεπα να σέρνεται στον δρόμο, μέχρι που σταμάτησε σε ένα πεζοδρόμιο. Και την έβλεπα γιατί εγώ έμεινα όρθιος κατά τη σύγκρουση, δεν έπεσα καν κάτω, φόραγα άσπρα ρούχα και δεν λερώθηκαν. Αν δεν πιστεύεις στα θαύματα, αυτό ήταν ένα θαύμα. Το άλλο το παλικάρι σύρθηκε με τη μηχανή του και σταμάτησε σε ένα κράσπεδο. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε ούτε εκείνος.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss