Δούκισσα Νομικού εκπομπή: Τέλος από τον ΣΚΑΙ

Μετά από τριάμισι χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι του ΣΚΑΪ και της Δούκισσα Νομικού χωρίζουν, ενώ σταματά και η εκπομπή που έκανε.

Η Δούκισσα Νομικού είχε αναλάβει την παρουσίασης της εκπομπής «Super Make Over», ωστόσο η ίδια έκανε γνωστό πως πλέον πάει για άλλα. Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδεύεται με πολλά «ευχαριστώ» τόσο στον κόσμο που τη στηρίζει όσο και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα.

Η Δούκισσα Νομικού επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το νησί των Ανέμων, καθώς εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία η οικογένεια του συζύγου της. Αυτό το νησί είναι και ο αγαπημένος τους προορισμός καθώς εκεί παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου το 2017.

Δούκισσα Νομικού εκπομπή

Δούκισσα Νομικού εκπομπή:  Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω “Πάμε γι’ άλλα”. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’ αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».

 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.