Φιάσκο για την σειρά Ms Marvel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Disney+ αποκαλύπτει την πρώτη Μουσουλμάνα υπερηρωίδα, την Ms Marvel, που έχει την δική της σειρά με πρωταγωνίστρια Imon Vellani ως Kamala Khan, ενώ παίζουν επίσης και οι Saagar Shaikh, Aramis Knight, Matt Lintz, Zenobia Shroff, Mohan Kapur με σκηνοθέτες τους Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.
H σειρά δεν τα πήγε καλά σε τηλεθέαση, μιας και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Samba TV, έχει την χαμηλοτερη από όλες του MCU για το Disney+, καθώς συγκέντρωσε μόλις 775,000 νοικοκυριά στην Αμερική, ενώ η αμέσως επόμενη είναι το Hawkeye, με 1,5 εκ.

775k US households watched the premiere of #MsMarvel. While less than other MCU series, it was a hit with #GenZ. Viewers age 20-24 watched at the highest rate of any MCU show, and it drew a more diverse audience with Black, Hispanic and Asian households watching at a higher rate. pic.twitter.com/Ugcvu7een8
— Samba TV (@samba_tv) June 17, 2022

Η Kamala Khan, η οποία είναι η νέα Ms Marvel, δημιουργήθηκε το 2013 από τους Sana Amanat, Stephen Wacker, G. Willow Wilson και Ian Herring, ζει στη Νέα Υόρκη και έχει καταγωγή από το Πακιστάν αλλά εκτός από τους εχθρούς της, έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα στο σπίτι. Ο μεν αδερφός της είναι βαθιά συντηρητικός και η μητέρα της φοβάται πως η κόρη της θα μείνει έγκυος εάν πλησιάσει έναν άνδρας, τη στιγμή που ο πατέρας της την πιέζει να σπουδάσει και να γίνει γιατρός. Η συγκεκριμένη ηρωίδα μπορεί να αλλάζει σχήμα και μορφή όποτε εκείνη το επιθυμεί.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία The Black Phone
21/06/2022

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία για την τρίτη και τελευταία ταινία από το 36 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss