Φίλιππος Πλιάτσικας για Πυξ Λαξ – «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για λεφτά»

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή τις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θυμήθηκε σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του και την πορεία του ως μέλος των Πυξ Λαξ.

Αρχικά, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είπε: «Δεν ξέρω αν μπορεί άλλος άνθρωπος να βιώσει αυτά που βιώσαμε. Εμείς βιώσαμε πράγματα που δεν τα περιμέναμε και τα διαβάζαμε στα βιβλία ως ροκ μυθολογία. Το φαινόμενο των συναυλιών των Πυξ Λαξ -ακόμα και σήμερα που μιλάμε, που από το 2018 έχουμε επανενωθεί και παίζουμε τα καλοκαίρι παρέα- η επαφή που υπάρχει κυρίως με τους νέους ανθρώπους, μας έχει εκπλήξει κι εμάς.

Και τόνισε: «Είναι γενιές που μεγαλώνουν διαλέγοντας και ξαναδιαλέγοντας κι ανακαλύπτοντας τα τραγούδια μας. Βλέπουμε παιδιά να λειτουργούν, όπως οι συνομήλικοί τους τη δεκαετία του ’90. Ακόμα κι οι τσακωμοί μας ήταν με αγάπη. Ήταν τσακωμοί για το καλλιτεχνικό μέρος».

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για λεφτά ή για το ότι κάποιος ήθελε να προβληθεί περισσότερο από τον άλλον. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό στους Πυξ Λαξ… Το 2004 πήραμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε και πολύ καλά κάναμε, γιατί είδαμε ότι σαν συγκρότημα τότε η πορεία δεν θα ήταν ανάλογη. Βγήκε σε καλό σε όλους μας» ανέφερε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss