Φλερτ: Εντοπίστε τα σημάδια που προδίδουν ενδιαφέρον

Οι ερωτικές σχέσεις είναι περίπλοκες με το φλερτ στις μέρες μας έχει χάσει τη δυναμική του, ενώ συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε καν τα σημάδια εκείνα που προδίδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μας.

Η συμπεριφορά κάποιου αλλάζει εντελώς όταν ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο, όταν βλέπει ερωτικά κάποιον γύρω του, όταν επιδίδεται σε φλερτ. Συνήθως, περνά από την πλήρη αυτοπεποίθηση στην απόλυτη ανησυχία όταν αντικρίζει το αντικείμενο του πόθου του.

Ειδικότερα:

  • Κομπιάζει όταν απευθύνεται σε εσάς ή μιλάει γρήγορα και ακατάπαυστα χωρίς απαραίτητη σαφήνεια ή ειρμό; Σημάδια ότι ενδιαφέρεται.
  • Πειράζει τα μαλλιά ή τα ρούχα του/της; Παρομοίως.
  • Γίνεται νευρικός/ή και αμήχανος/η όταν είναι στο πλευρό σας; Ακριβώς, ακόμα μερικές ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται για εσάς! Μάλιστα, νέα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο “Adaptive Human Behavior and Physiology”, αποκαλύπτει την επίπτωση της έλξης καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής και συγκεκριμένα το πώς η νευρική συμπεριφορά υποδεικνύει έλξη.
  • Επίσης, έχει μάτια μόνο για εσάς, καθώς δεν σταματά να σας κοιτάζει επίμονα και πλήρως προσηλωμένος/η στο τι κάνετε, τι λέτε, πως κινήστε κτλ.;
  • Κοκκινίζει και φαίνεται πιο ντροπαλός/ή και από στρουθοκάμηλο έτοιμη να βάλει το κεφάλι κάτω από το έδαφος;
  • Χαμογελάει, ή πιο σωστά, χαζογελάει όταν είστε γύρω του/της; (έξτρα μπόνους αν «λάμπουν» τα μάτια του/της)
  • Φαίνεται διαρκώς στον κόσμο του/της, κάτι το οποίο δεν υπήρχε πριν ή έστω δεν το είχατε παρατηρήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό μέχρι πρότινος;
  • Αντιγράφει κινήσεις σας; Ναι ναι, σωστά καταλάβατε!

Συμπέρασμα

Όλα τα παραπάνω αποτελούν καραμπινάτα παραδείγματα πως είναι τρελός/ή και παλαβός/ή για εσάς! Δεν τα λέω εγώ αλλά οι ειδικοί, καθώς δεκάδες έρευνες έχουν δείξει πως τα παραπάνω αποτελούν νευρικές συμπεριφορές που παρουσιάστηκαν ως απόκριση στη διαπροσωπική έλξη.

«Φταίει ο έρωτας»… που λέει και το άσμα!

Αν λοιπόν, με μια γρήγορη αναδρομή στα άτομα γύρω σας εστιάσετε σε κάποια από τα παραπάνω «συμπτώματα», τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε το τι πραγματικά συμβαίνει. Και αυτό, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, για όλα αυτά -και άλλα πολλά- ευθύνεται ο φτερωτός Θεός με το τόξο και τα βέλη: Ο Έρωτας!

Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα λίγο πιο προσεκτικά;

Με πληροφορίες: ygeiamou.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss