Για ποιους λόγους χωρίζουν τα 12 ζώδια;

Ουπς, χωρισμός! Έχουμε άραγε αναρωτηθεί πως φτάνουν τα ζευγάρια στο σημείο να χωρίζουν; Ποιοι παράγοντες οδηγούν σ’ αυτή την εξέλιξη; Κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιότητες και της ιδιορρυθμίες του από γεννησιμιού του.

Πώς λοιπόν πρέπει να φερθεί ο καθένας μας, προκειμένου να αποφύγει το χωρισμό με γνώμονα το ζώδιο του ταιριού;

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο αυθόρμητος, γεμάτος δραστηριότητα, ανυπομονησία και ορμή Κριός, δεν μπορεί να ανεχτεί τη νωθρότητα και την αμφισβήτηση της αρχηγίας του, της ηγεμονίας του. Του αρέσει να τον κολακεύεις και να αναγνωρίζεις την αξία του. Το αξίζει άλλωστε. Δεν το έκανες; Κακώς! Αν νοιώσει ότι παύεις να τον θαυμάζεις και η προσοχή σου στρέφεται στις επιτυχίες κάποιου άλλου ή ακόμα χειρότερα κοιτάζεις άλλου, αφήνει τις ευγένειες και εξαπολύει τους κεραυνούς του. Αλλοίμονο στο ταίρι που το κάνει! Περνά αυτομάτως στα μαύρα κατάστιχα, βλέποντας ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις ταίρι έναν Ταύρο, μην τολμήσεις να «παίξεις» με κάποιον άλλο. Την έβαψες! Θα δεις αυτομάτως την πόρτα της εξόδου χωρίς πολλές εξηγήσεις, εσύ μπορεί να απορείς, αυτός όμως ξέρει και μην τολμήσεις να τον ρωτήσεις, για να γλυτώσεις τα χειρότερα. Έχεις ακούσει την παροιμιώδη φράση «Ταύρος εν υαλοπωλείω»; Ε, αυτό είναι! Το ίδιο θα συμβεί αν αμφισβητήσεις τις απόψεις του, που είναι συνηθέστατα σωστές, δε θα μπει σε συζητήσεις, η κόκκινη κάρτα ετοιμάζεται να βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μεταβλητή φύση των Δίδυμων, σαφώς εγκεφαλική, τους κάνει να αναλύουν (ή να νομίζουν πως αναλύουν) κάθε πτυχή έκφρασης, ενέργειας και συμπεριφοράς του ταιριού τους. Αν δίκαια ή άδικα ο Δίδυμος νοιώσει (ή απλά υποπτευθεί) ότι κάτι που συμβαίνει δεν πάει καλά, συχνά δημιουργεί μια παράλληλη σχέση και χάνεται αθόρυβα από την προηγούμενη. Δεν υπάρχουν εκρήξεις και πυροτεχνήματα στο χωρισμό, απλώς έμπρακτη αποχώρηση χωρίς εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος, αφού ερωτευτεί σύμφωνα με το πρότυπο της πατρικής του οικογενείας και όταν νομίσει ότι το βρήκε (αλλιώς δεν κάνει σχέση), περιμένει από το ταίρι του να συμμορφωθεί στο ακέραιο με αυτό. Αν όχι, για κακή τύχη του ενός ή της άλλης, η εξέλιξη είναι η φράση «τι λες κοπέλα μου (ή αγόρι μου), τράβα στον μπαμπά σου και την μαμά σου και παράτα μας». Μόνος λόγος για την καθυστέρηση αυτής της εξέλιξης, αλλά όχι και της αποτροπής της, είναι η ύπαρξη παιδιών.

ΛΕΩΝ

Πραγματικά βασιλική, μεγαλοπρεπής, αξιοπρεπής συμπεριφορά! Τέτοια θα πρέπει να είναι και η δική σου, μην τον προσβάλεις, μην τον υποτιμήσεις, μην τον εξαπατήσεις, μην τον απατήσεις. Σιγά μην πέσει ένας αξιοπρεπής Λέων στην παγίδα να χάσει την αυτοκυριαρχία του και υποβιβάσει τις συμπεριφορές του σε κατινισμούς! Ποιοι είμαστε; Ο πάσα ένας; Ύπαγε λαουτζίκο, πολλή σημασία σου δώσαμε! Άντρες ή γυναίκες, οι Λέοντες είναι η επιτομή της αξιοπρέπειας, μην περιμένεις άλλη αντίδραση κατώτερη του επιπέδου τους, πέραν του «ύπαγε». Δεν είναι σουσουδισμός, είναι αυτογνωσία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άραγε θα σε χωρίσει ή τελικά θα τον χωρίσεις; Ιδιαίτερα επικριτικός, πουριτανός ή ασελγής, ο Παρθένος με την προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκειά του ή τη ζήλεια για τα προσόντα του άλλου, σου «πουλάει» υπεροχή και ανωτερότητα «δια της επιδείξεως εργατικότητας, ευταξίας και καθαριότητας». Αν δεν τα έχεις όλα αυτά, τότε και αυτός δεν έχει κανένα λόγο να σε έχει ταίρι. Ο χείμαρρος των επικρίσεων, των κατηγοριών και των αιτιάσεων είναι το κερασάκι της τούρτας. Ουφ, γλύτωσε αυτός από εσένα ή μήπως εσύ από εκείνον;

ΖΥΓΟΣ

Να μη διαταραχτεί η ισορροπία, να μην μπει κανείς στα χωράφια του περισσότερο απ’ όσο του επιτρέπει. Αυτό είναι μια παράφορη παραβίαση της προσωπικής του ζωής, των στεγανών του. Κάθε παρέκκλιση από τις συμπεριφορές που επιτρέπει ο Ζυγός, συνιστά και αποβολή από τη σχέση. Όσο για την απιστία, ανταποδίδει και με το παραπάνω και μετά «έξω απ’ την παράγκα»! Ο Ζυγός μπορεί να κάνει ανερυθρίαστα αυτά, για τα οποία σε χωρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σκορπιός έχει κεντρί, αυτό το κεντρί θα χρησιμοποιήσει στο χωρισμό! Αστραπιαία και καίρια, εκδικητικά και σκληρά. Όσο παθιάζεται στον έρωτα, τόσο και στην εκδίκηση και την απόρριψη. Ζηλεύει παθολογικά και γι’ αυτό φτάνει στο χωρισμό, πληγώνεται όταν τον απατήσεις και γι’ αυτό χωρίζει προκαλώντας σου όσο περισσότερο πόνο μπορεί. Χωρίζει όμως και επειδή αρνείσαι να γίνεις υποχείριό του, να σε ελέγχει και να σε απομυζά. Τότε, για τον Σκορπιό η ερωτική σχέση δεν έχει σκοπό και γι’ αυτό σε χωρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν μπλέξεις με έναν Τοξότη, να είσαι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο. Μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει θέματα, να ενθουσιάζεται, να θυμάται κάτι άλλο και μεταπηδά σε τρίτο. Η άστατη φύση του τον κάνει να ασχολείται με πολλά φλερτ ταυτόχρονα και να έχεις συγκατοίκους στην ερωτική σας ζωή. Η αιτία χωρισμού είναι συνήθως η πλήξη από την απουσία ερεθισμάτων, αλλά πάντοτε τα φιλικά αισθήματα παραμένουν γιατί δεν έχει κακίες. Απλά, η πεταλουδίτσα πετάει προς άλλο λουλούδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κοινωνικό στάτους και το προφίλ που θέλει να δείχνει προς τα έξω, είναι ιερά για τον Αιγόκερω. Αν αποπειραθείς να τα θίξεις σε χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες, αν τον απατήσεις, χειρότερα επίσης, αν η συμπεριφορά σου είναι τέτοια που τρίτοι μπορεί να νομίσουν ότι τον υποτιμάς, έφυγες. Πώς έφυγες; Με τον χειρότερο τρόπο, με δράματα, κλάματα και κατηγορίες απερίγραπτες. Καλή δύναμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι ήθελες και έμπλεξες με Υδροχόο; Νόμιζες ότι ο ενθουσιασμός κρατάει για πάντα; Νόμιζες ότι θα ήταν πάντα κοντά σου όπως στην αρχή, όλο ερωτική διάθεση και τρυφερότητα; Όχι, πάνε αυτά! Τώρα βλέπει ότι ο δεσμός σας καταπιέζει ελευθερία, προσωπικότητα, ανεξαρτησία και άλλα πολλά. Τώρα γι’ αυτόν η μόνη αποδεκτή εξέλιξη ήταν όταν σου έδειξε την πόρτα, μέσα από μια από τις πολλές εκρήξεις θυμού, επειδή τον καταπίεσες. Τι; Δεν τον καταπίεσες; Φυσικά και το έκανες, όταν του είπες ότι έχετε σχέση! Δεν έπρεπε να το ξέρει…

ΙΧΘΥΣ

Περίεργο πράγμα να σε βλέπουν μέσα από εξωραϊστικά ροζ γυαλιά που σε κάνουν άλλο άνθρωπο, άλλη εικόνα σχηματίζεται στο μυαλό τους, άσχετα αν η πραγματική είναι καλύτερη, αλλά διαφορετική. Πώς να έχεις ηρεμία με ένα «φευγάτο» άτομο, που νομίζει ότι κοιμάται με σένα το βράδυ και ότι το πρωί ξυπνάει με ένα άλλο πρόσωπο. Γι’ αυτό δεν έπρεπε να ξαφνιαστείς όταν μια μέρα σου είπε: «σε χωρίζω, δεν σε αναγνωρίζω, αλλιώς σε περίμενα και αλλιώς μου βγήκες»! Γλύτωσες από τον Ιχθύ, τυχεράκια!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss