Γιάννης Κακλέας για Άρη Σερβετάλη: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Ο Γιάννης Κακλέας, ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης «Ο Ρινόκερος», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη, την θέση του οποίου θα πάρει ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

«Ο Αιμιλιανός είναι ένα παιδί δικό μας, οπότε μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και τα παπούτσια του ρόλου»»

Αρχικά, ο σκηνοθέτης του «Ρινόκερου» είπε: «Θα σωζόταν η παράσταση. Ο Αιμιλιανός είναι ένα παιδί δικό μας, οπότε μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και τα παπούτσια του ρόλου».

«Εγώ τον πρότεινα τον Αιμιλιανό»

«Θα είναι όλα καλά. Εγώ τον πρότεινα τον Αιμιλιανό. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης, ξέρεις ότι θα τα βγάλει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι σωστός και καλός», συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Κακλέας.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχει την τόλμη και που δεν θα κατέβει η παράσταση»

Και συνέχισε λέγοντας ο Γιάννης Κακλέας: «Είμαστε χαρούμενοι που έχει την τόλμη και που δεν θα κατέβει η παράσταση. Είναι το πιο σημαντικό. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και θα ξεκινήσουμε στις 16 Δεκέμβρη».

«Ο Άρης θα μπορούσε να είχε μείνει για κάποιες πρόβες, οι αξίες του δεν το επέτρεψαν»

Επίσης, ο Γιάννης Κακλέας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης το είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει, αλλά ουδείς αναντικατάστατος. Θα μπορούσε να είχε μείνει για κάποιες πρόβες, οι αξίες του δεν το επέτρεψαν».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss