Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το μήνυμα του με αφορμή τον θάνατο της Γεννηματά

Μια μικρή προσαρμογή στην εκπομπή του «The 2ight show» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με αφορμή την έκτακτη επικαιρότητα και ειδικότερα, τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, έκανε μια μικρή εγγραφή αλλάζοντας τον πρόλογο της εκπομπής του προκειμένου να αποχαιρετίσει την πολιτικό που «έφυγε» νωρίς έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα,ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλες τις γυναίκες μιας και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, νικημένη από την επάρατη νόσο.

«Πολύ ευγενής, πολύ κυρία, μεγάλη αγωνίστρια»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Εγώ τη γνώρισα πάρα πολύ λίγο. Πολύ ευγενής, πολύ κυρία, μεγάλη αγωνίστρια, δεν έμενες ποτέ στο τι κόμμα εκπροσωπούσε».

«Εσείς οι κυρίες να κάνετε αυτά τα τεστ πρόληψης»

Και πρόσθεσε: «Από το πρωί αυτό που μπορεί να μείνει από αυτήν την κατάσταση είναι εσείς οι κυρίες να κάνετε αυτά τα τεστ πρόληψης».

«Θα μείνει στο μυαλό μας πραγματικά σαν μια γυναίκα σημαία, σαν γυναίκα αγωνίστρια»

«Όσο για τη Φώφη Γεννηματά θα μείνει στο μυαλό μας πραγματικά σαν μια γυναίκα σημαία, σαν γυναίκα αγωνίστρια» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στέλνοντας μάλιστα, συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της εκπομπής του:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss