H αποκάλυψη για την χαρακτηριστική φωνή της Janice από την σειρά Friends – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Tα Friends έχουν σταματήσει να προβάλλονται πολλά χρόνια τώρα, ωστόσο η σειρά δεν συζητιέται ακόμα και σήμερα φυσικά υπάρχουν πολλά γεγονότα, ιστορίες και διάφορα ακόμα που συνεχώς μαθαίνουμε ή… ξαναθυμόμαστε.

Η ηθοποιός Μaggie Wheeler, που υποδυόταν την Janice στην σειρά Friends, έκανε την αποκάλυψη πως άλλαξε την κανονική της φωνή σε έναν αυτοσχεδιασμό που είχε για τον ρόλο και έτσι την κράτησε, καταφέρνοντας να γίνει χαρακτηριστική.

Τότε σε όχι και τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την απόλυση της από την κωμική σειρά «These Friends of Mine», πήγε με χαμηλές προσδοκίες για την audition της Janice στην σειρά και είπε τα εξής: «Κάποια άλλη μέρα ίσως είχα ερμηνεύσει διαφορετικά τον ρόλο στην οντισιόν, αλλά εκείνη την ημέρα ένιωσα ελεύθερη και αποφάσισα να κάνω αυτό που ήθελα, γεγονός που τελικά, λειτούργησε υπέρ μου. Το αποφάσισα όταν είδα ποιά ήταν η σκηνή που θα έκανα την οντισιόν (εκείνη που η Janice αγοράζει κάλτσες στον Chandler) και ήθελα να βγάλει γέλιο, γιατί ο Matthew είναι πολύ αστείος και ήξερα ότι θα με κάνει να γελάσω στο σετ».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss