H ξεχασμένη και… προβληματική ταινία με τον Johnny Depp που βγήκε στο προσκήνιο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H ταινία City Of Lies, με τον Johnny Depp δεν κυκλοφόρησε το 2018 καθώς δέχτηκε μήνυση από την τράπεζα Bank Leumi η οποία εκπροσωπεί την εταιρεία Good Films, που έχει το βασικό πρόβλημα με την παραγωγή.

Η τελευταία είχε δανείσει 23.2 εκ. δολάρια για την χρηματοδότηση της ταινίας, με την Open Road να υπόσχεται πως θα βάλει 5,4 εκ. για την κυκλοφορία της στι αίθουσες και την Miramax να παίρνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα με άλλα 4,25.

Ωστόσο, κανένα ποσό δεν καταβλήθηκε και έτσι αποφασίστηκε να γίνει μήνυση, μιας και αθετήθηκε η συμφωνία του να βγει σε πάνω από 1.800 αίθουσες και να καταβληθεί η εγγυητική του μίνιμουμ ποσού των 10 περίπου εκατομμυρίων και πήγαν στα δικαστήρια.

Όμως η ταινία θα κυκλοφορήσει τελικά στις 19 Μαρτίου σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική και για δυο εβδομάδες, μέχρι να καταλήξει στις 9 Απριλίου on demand για να την δουν περισσότεροι θεατές.

Στην ταινία ο Depp υποδύεται τον Russell Poole, που είναι ένας ντετέκτιβ από το Los Angeles που ερευνά την άλυτη υπόθεση των δολοφονιών των δυο ατόμων που καθόρισαν το hip hop της δυτικής και ανατολικής ακτής της Αμερικής κατά τη δεκαετία των ’90s. Ο Poole θα συνειδητοποιήσει κατά την έρευνά του πως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες των ράπερ ήταν αστυνομικοί από το ίδιο του το τμήμα και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η σκηνοθεσία είναι του Brad Furman και το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο «Labyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious BIG, the Implication of Death Row Records’ Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal» του Randall Sullivan.Εκτός από τον Johnny Depp, παίζουν και οι Forest Whitaker, Rockmond Dunbar, Neil Brown Jr.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss