H αστυνομική σειρά Σώσε Με κάνει πρεμιέρα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στην χώρα μας και φαίνεται πως ετοιμάζει μια πολύ δυνατή σειρά, η οποία κάνει σήμερα πρεμιέρα στο συνδρομητικό της, ANT1+.

Η αστυνομική σειρά Σώσε Με θα προβληθεί σήμερα στις 21.00 και βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου και είναι σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…
Η σειρά έχει 8 επεισόδια των 50 λεπτών, σκηνοθέτης είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος. Το σενάριο υπογράφουν οι Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει ο Βασίλης Κασβίκης.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Maestro, Netflix, Παπακαλιάτης και… Γούντι Άλεν
19/12/2022

Το πρώτο trailer από την ταινία Barbie είναι… επικά διασκεδαστικό
16/12/2022

20 πολύ καλές ταινίες δράσης από τα 80s που δεν χάνονται
17/12/2022

Ποια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών είναι η αγαπημένη σας;
18/12/2022

H αστυνομική σειρά Σώσε Με κάνει πρεμιέρα
19/12/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss