H νέα εντυπωσιακή σειρά φαντασίας The Three-Body Problem έρχεται στο Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B.Weiss κάνουν μια ενδιαφέρουσα σειρά φαντασίας τους για το Netflix. Θα ενώσουν τις δυνάμεις με τον σεναριογράφο και παραγωγό Alexander Woo (True Blood) για την μεταφορά της τριλογίας βιβλίων του Liu Cixin, The Three-Body Problem και θα βγει στην πλατφόρμα το 2023.

Σκηνοθέτης είναι ο Derek Tsang (Better Days) και παίζουν οι Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer, Eve Ridley, Eiza González (Baby Driver), Benedict Wong (Doctor Strange), Jovan Adepo (Watchmen), Tsai Chin (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Jess Hong (The Brokenwood Mysteries), Marlo Kelly (Dare Me), Alex Sharp (The Trial of the Chicago 7), Sea Shimooka (Arrow), Saamer Usmani (Succession), Zine Tseng.
Η υπόθεση αφορά την πρώτη επαφή που είχαν οι άνθρωποι με έναν πολιτισμό των εξωγήινων. Η πρώτη νουβέλα κυκλοφόρησε το 2008 στην Κίνα, ενώ η δεύτερη την ίδια χρονιά και η τρίτη το 2010. Με την Αμερικάνικη μετάφραση από τον Ken Liu έγινε η πρώτη Ασιατική νουβέλα που κέρδισε Hugo Award για Best Novel το 2014.
Οι δημιουργοί ανέφεραν πως η συγκεκριμενη τριλογία είναι με διαφορά η φιλόδοξη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας που έχουν διαβάσει και ταξιδεύει τους αναγνώστες από τη δεκαετία του 1960 μέχρι το τέλος του κόσμου. Τέλος δήλωσαν πως ανυπομονούν να μεταφέρουν το project στην μικρή οθόνη για τον κόσμο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss