Η ασύλληπτη αλλαγή στην εμφάνιση ενός ριάλιτι σταρ που έχασε 272 κιλά

Ένας ριάλιτι σταρ που κάποτε είδε τη ζυγαριά να γράφει 383 κιλά, έχει χάσει σχεδόν τα δύο τρίτα του σωματικού του βάρους, αφού πέρασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ακολουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος Casey King υποβλήθηκε σε βαριατρική χειρουργική επέμβαση το 2019. Ακολούθησε ένα ένα ταξίδι απώλειας βάρους που τελικά τον είδε να χάνει 272 κιλά, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο άντρας από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ εμφανίστηκε στο ριάλιτι του TLC, Family By the Ton, την ίδια χρονιά, όπου βιντεοσκοπήθηκε γυμνός επειδή όλα τα ρούχα ήταν πολύ στενά.

«Απλά θα τρώω μέχρι να πεθάνω», είχε δηλώσει στην εκπομπή. «Μια κανονική μέρα για μένα είναι να ξυπνάω γύρω στις 12, να σκέφτομαι κάτι που θα φάω αμέσως, και μετά τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια, κρεβάτι».

Στο ριάλιτι, ο King υποστήριξε ότι ήταν πάντα ένα «μεγάλο παιδί», με βάρος 136 κιλά όταν τελείωσε το λύκειο. Μετά την αποφοίτησή του, άρχισε να εργάζεται σε εστιατόρια και άρχισε να τρώει ακόμα περισσότερο. Αρκετά χρόνια αργότερα, εγκατέλειψε τη δουλειά του και μετακόμισε με τον πατέρα του, όπου το βάρος του εκτοξεύτηκε στα 383 κιλά.

Η αύξηση του βάρους τον δυσκόλευε να κάνει καθημερινά πράγματα – συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου. Αναγκάστηκε να καθαρίζεται σε μια εξωτερική γούρνα στην πίσω βεράντα του πατέρα του, επειδή δεν χωρούσε σε κανονικού μεγέθους ντους ή μπανιέρα.

Παραδέχτηκε επίσης ότι έπρεπε να έχει τον πατέρα του να τον βοηθήσει να σκουπίσει τα οπίσθιά του, επειδή δεν μπορούσε να φτάσει σε εκείνη την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον χειρουργό Dr. Charles Proctor Jr., αλλά έμαθε ότι έπρεπε να χάσει βάρος μόνος του πριν υποβληθεί σε βαριατρική χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα του τον βοήθησε να ξεκινήσει τη διαδικασία απώλειας βάρους, κάνοντάς τον να ακολουθεί μια πιο υγιεινή διατροφή και βάζοντάς τον να κινεί το τεράστιο σώμα του.

Ο King υποβλήθηκε τελικά σε γαστρικό μανίκι, κάτι που τον έκανε να τρώει λιγότερο. Η επέμβαση οδήγησε το βάρος του από τα 317 κιλά στα 286 κιλά και συνέχισε να τηρεί το πρόγραμμα απώλειας βάρους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο King έχει μοιραστεί το ταξίδι του στη σελίδα του στο Instagram, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 38.000 ακόλουθους, οι οποίοι θαυμάζουν την επική μεταμόρφωση του σώματός του. Τελικά βγήκε και δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια, η οποία τον βοηθάει να παραμένει ενεργός.

Τον Νοέμβριο του 2021, στα 37α γενέθλιά του, έκανε μια ανάρτηση, ενημερώνοντας ότι είχε πέσει στα 115 κιλά. Πλέον είναι στα περίπου 112 κιλά και θέλει να χάσει άλλα 11.

Θέλει επίσης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το δέρμα που κρέμεται στο σώμα του, με έναν φίλο του να ξεκινά έναν έρανο στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την επέμβαση.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss