«Η Γη της Ελιάς»: Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είδαμε πως η Χάιδω και η Αρετή τσακώθηκαν στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίστηκε σε έναν μήνα. Η είδηση αυτή προκάλεσε αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φάνηκε ότι φοβάται πως θα τα χάσει όλα.

Ο Αλέξης εξομολογήθηκε στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης

Επιπλέον, την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι έσμιξαν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγύριζε ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη. Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, σταμάτησε την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της. Στην Αθήνα, η Βασιλική πήρε τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μίλησε με σκληρό και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Αλέξης επίσης, εξομολογήθηκε στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, από τη δική του οπτική γωνία όμως. Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν συγκλονίστηκε από τα γεγονότα, αλλά προσπάθησε να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγήθηκε ακριβώς όπως έγιναν.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega;

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία έφτασε, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Η Ιουλία τηρεί το έθιμο και στρώνει το νυφικό κρεβάτι στο νέο τους σπίτι.

Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς περνούν για να ευχηθούν. Ταυτόχρονα, ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης πιέζουν τη Μαργαρίτα να τη συνοδεύσουν στον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

Η Άννα προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Λεωνίδα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος ζωής του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Ο Φίλιππος επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για τον γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες με την απουσία του.

Ο Στάθης, η τραγική φιγούρα της ημέρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει. Θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, ενώ ο Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.