«Η Γη της Ελιάς»: Η Άννα απειλεί τον Δημήτρη πως δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας επιτυχημένης δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Γι’ αυτό μάλιστα, είναι δεδομένο πως θα μας κρατήσουν καθηλωμένους μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σε έντονη αντιπαράθεση ο Δημήτρης και η Άννα

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Κυριακής (24.10.2021) θα δούμε πως ο Δημήτρης θα παραδεχτεί στην Άννα ότι εκείνος ήταν που της έκλεψε τα χρήματα. Και αυτή με τη σειρά της, θα τον απειλήσει πως δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της.

Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης. 

Παράλληλα, η Βασιλική και ο Φίλιππος θα βρουν δικαιολογίες και θα πάνε στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία θα προσπαθήσουν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο. Ο σκοπός του είναι να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης.

Η αστυνομία θα εντοπίσει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη

Την ίδια ώρα, η Ευτυχία θα συνεχίσει να «κάνει νερά» στον Αποστόλη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εκείνος να γίνει έξαλλος, ζητώντας της να χωρίσουν.

Η Αντιγόνη επίσης, θα φέρει σε δύσκολη θέση τη Μυρτάλη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» όταν θα της πει πως σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Επιπλέον, η αστυνομία θα εντοπίσει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη. Με αφορμή αυτό λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές θα εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Ο Λυκούργος θα δεχθεί μια αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του

Στο ίδιο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε πως ο Ισίδωρος με την Ιουλία θα ανοίξουν τη θυρίδα και θα βρουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη. Ο Λυκούργος πρόκειται να δεχθεί μια αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία θα του ανακοινώσει πως μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς αποφάσισε να χωρίσει με τον άντρα της.

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου (Κυριακή 24.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss