«Η Γη της Ελιάς»: Η Χάιδω και η Αρετή τσακώνονται στη μέση του δρόμου

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είδαμε πως ο Στάθης μαραζώνει ολοένα και περισσότερο, καθώς ο γάμος της Ιουλίας πλησιάζει. Η Μυρτάλη πίεσε τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη κατέφθασαν και οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει.

Η Χάιδω ανησύχησε για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος συνεχίζει να φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί.

Η Μαργαρίτα αποσυντονίστηκε από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από την άλλη, είδαμε τον Αλέξη να χαίρεται που περνά χρόνο με τον πατέρα του.

Ο Λυκούργος επίσης, εντόπισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ιάκωβου για την Αθηνά και τον συμβούλευσε να μαζευτεί. Ο Ανέστης και η Ελένη ήρθαν πιο κοντά στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς. Ωστόσο μια δεύτερη λιποθυμία του Ανέστη δημιούργησε έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega;

Απόψε, θα δούμε τη Χάιδω και την Αρετή να τσακώνονται στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Την ίδια ώρα, το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίζεται σε ένα μήνα.

Ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη

Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα. Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη.

Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης

Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, έχει σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της. Στην Αθήνα, η Βασιλική παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο. Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία.

Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss