«Η Γη της Ελιάς»: Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είδαμε πως η Αθηνά εξομολογήθηκε στον Ιάκωβο τα πάντα, δηλαδή ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια.

Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν ήταν αυτή που περίμενε και την εξέπληξε. Η Ευτυχία μίλησε στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι εκείνη υποσχέθηκε να τον βάλει στη θέση του.

Παράλληλα, η Ελένη πήγε στην αστυνομία και ρώτησε τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα είπε όλα και η Ελένη κατάλαβε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιόρτασε τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που έλειπε ήταν ο Μάνος.

Επιπλέον, όταν η Αντιγόνη προσπάθησε να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ωστόσο ο Μάνος την απέρριψε ξανά. Η Βασιλική όπως είδαμε παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη.

Ταυτόχρονα, η Αρετή τσακώθηκε με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη. Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντάθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του για να την παρηγορεί.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, πήρε τη μεγάλη απόφαση και πήγε στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega;

Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης.

Το κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη. Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της.

Ο Θεοδόσης ονομάζει την ταβέρνα «Μαργαρίτα», τιμώντας έτσι την πρώην σύζυγό του και τη νέα τους σχέση. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss