«Η Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία πεισμώνει και παίρνει μια σημαντική απόφαση

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η ζωή της Ιουλίας αλλάζει ολοκληρωτικά

Ειδικότερα, στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε την Ιουλία Βρεττάκου να βλέπει τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και όχι μόνο μία φορά. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψε στην αγκαλιά του Στάθη και δημιούργησαν μια παράνομη σχέση. Ωστόσο, ύστερα από μια σειρά γεγονότων, ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε και είχε ολέθριες συνέπειες και για τους δύο. Έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Τα λόγια του Στάθη προς την Ιουλία

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα γράφει στο «MYtv» ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Στάθης θα επικοινωνήσει με την Ιουλία και θα της πει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της, αλλά καλό είναι να προχωρήσει τη ζωή της διότι δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ από την Αρετή.

Τότε, η Ιουλία σαστίζει, ενώ ταυτόχρονα βλέπει την επίμονη προσπάθεια των αδελφών της να την «σπρώχνουν» προς τον αστυνόμο Κουράκο.

Η απόφαση της Ιουλίας 

Κάποια στιγμή όμως, θα δούμε την Ιουλία να πεισμώνει και να παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να προχωρήσει τη ζωή της! Και μάλιστα, με τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος της έχει δείξει, διακριτικά, ότι ενδιαφέρεται για εκείνη. Τότε, θα ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού και μέρα με τη μέρα η σχέση τους θα εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.

Όλο το χωριό θα κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο στη Μάνη

Μερικές μέρες μετά, η Ιουλία και ο Κουράκος θα αρχίσουν να κυκλοφορούν δημόσια και να ζουν ανέμελες στιγμές. Σε μία από αυτές τους τις όμορφες στιγμές, τους βλέπει ο Στάθης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη γυναίκα της ζωής του και αυτή η εικόνα πραγματικά θα τον «τσακίσει». Και σαν να μη φτάνει μόνο αυτό, όλο το χωριό θα κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο που έχει προκύψει στη Μάνη.

Η αντίδραση του Στάθη

Αργότερα, ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, θα πάει στο σπίτι της Ιουλίας και θα απαιτήσει από εκείνη εξηγήσεις, με εκείνη ωστόσο να αρνείται να του πει οτιδήποτε και να τον διώχνει. Ο Στάθης, μη μπορώντας να δεχτεί με τίποτα τη στάση και τη συμπεριφορά της Ιουλίας, θα γυρίσει σπίτι του μεθυσμένος. Ωστόσο, η Αρετή θα αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss