«Η Γη της Ελιάς»: Η Βασιλική πηγαίνει στο πατρικό της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε;

Η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα αναφορικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη, καθώς και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Ωστόσο η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι η αναμενόμενη για εκείνη και θα την εκπλήξει.

Παράλληλα, η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη κι αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Την ίδια ώρα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος.

Στη συνέχεια, όταν η Αντιγόνη προσπαθήσει να πλησιάσει τον Μάνο για μια ακόμα φορά, εκείνος θα την απορρίψει ξανά. Επίσης, η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται πεισματικά να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη, ενώ η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη.

Ταυτόχρονα, οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του προκειμένου να την παρηγορεί. Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Η Γη της Ελιάς»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss