Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι και απόψε οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε;

Ειδικότερα, στο αποψινό επεισόδιο (22/2) της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε πως η Αθηνά και ο Ιάκωβος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία, η οποία έχει σοκαριστεί. Ο Μάνος επιμένει στο τελεσίγραφο που έδωσε στη Μαρίνα, ωστόσο εκείνη αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό και του ζητά να χωρίσουν.

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Επιπλέον, εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Παράλληλα, ο Νικήτας προσεγγίζει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο. Η Άννα και ο Λεωνίδας σχεδιάζουν να αγοράσουν θερμοκήπιο με σκοπό να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Την ίδια ώρα, η Χάιδω μαθαίνει πως ο Βαφέας θα αποφυλακιστεί με ειδική άδεια προκειμένου να πάει στην κηδεία της μητέρας του και αποφασίζει να ξανά πάρει τον νόμο στα χέρια της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss