«Η Γη της Ελιάς»: Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είδαμε πως ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την έπεισε να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη.

Επιπλέον, είδαμε και την Αρετή, να νιώθει ότι βάλλεται από παντού και να παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος συνέχισε να αρνείται πεισματικά. Η Χάιδω υποδέχτηκε στο σπίτι της τη Βασιλική και στάθηκε δίπλα της σαν πραγματική μητέρα.

Η Ιουλία κι ο Γιώργης επέστρεψαν από το Παρίσι και πραγματοποίησαν επισκέψεις και έδωσαν τα δώρα που έφεραν. Όλοι έβλεπαν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας όμως την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας.

Τέλος, είδαμε πως μια απρόσμενη σύμπτωση, αποκάλυψε στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από εδώ και στο εξής τις μεταξύ τους ισορροπίες.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στη «Γη της Ελιάς»;

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα δούμε την Βασιλική να προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Παράλληλα, ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, ωστόσο εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και γι’ αυτό το αποφεύγει.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης, όπως θα δούμε απόψε στο Mega, δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός.

Τέλος, η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss