«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Γιατί μπήκε φυλακή η μητέρα της Αθηνάς;

Η επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι αδημονούν για τις νέες εξελίξεις. Αναφορικά με τη σειρά, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έδωσε ένα σημαντικό spoiler μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Το συγκεκριμένο spoiler δε, αφορά τη μητέρα της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) την οποία υποδύεται η επιτυχημένη ηθοποιός, Μάρω Κοντού.

Αθηνά και η μητέρα της
© Facebook

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία Αναγνώστου έχει μείνει στην φυλακή για 15 χρόνια όπως είναι ήδη γνωστό. Γιατί όμως; Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο Αλέξης Μίχας, μπήκε στην φυλακή διότι σκότωσε τον εραστή της. Όσον αφορά το ποιος ήταν ο εραστής, ποια ήταν η σχέση του με την Αθηνά, αλλά και την Μαρία Αναγνώστου, αναμένεται να αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Αυτό που γίνεται φανερό όμως είναι ότι η Αθηνά έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της πράγμα που μπορεί να κρύβει πολλά που σχετίζονται με το παρελθόν των γυναικών. Παρότι η Αθηνά κρύβει επιμελώς τη μητέρα της, ο Δημήτρης, είναι κοντά στο να ανακαλύψει την ιστορία της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss