«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Η Μάρθα θα βάλει τέλος στη ζωή της

Καθ’ όλη τη διάρκεια  γιορτών θα συνεχίσουν να προβάλλονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Τα γεγονότα «τρέχουν» για όλους τους ήρωες της αγαπημένης σειράς, ωστόσο στα επερχόμενα επεισόδια θα επικεντρωθούμε σε δύο ζευγάρια. Από τη μια στη Μαρίνα και τον Μάνο και από την άλλη, στον Αλέξη και τη Μάρθα.

Ο Αλέξης μέσω ύπνωσης θα μάθει την τραγική αλήθεια

Όπως έχουμε δει, η Μάρθα βλέπει πολύ περίεργα όνειρα τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει. Ο Αλέξης μέσω ύπνωσης θα μάθει την τραγική αλήθεια για τον φόνο που έχει κάνει η μητέρα της μαζί με τον εραστή της, οι οποίοι σκότωσαν τον πατέρα της όταν εκείνη ήταν δύο χρονών. Ο Αλέξης θα της πει την αλήθεια. Στη συνέχεια, η Μάρθα θα πάει στην Αθήνα με τη Μαργαρίτα για να δει τον τάφο του πατέρα της. Ωστόσο δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και γυρίζοντας στη Μάνη αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του Μάνου και της Μαρίνας

Παράλληλα όμως, πολύ δύσκολα περνούν και η Μαρίνα με τον Μάνο, μετά το τελεσίγραφο που του έδωσε να πουν σε όλους για τον γάμο τους. Ο Μάνος αντί να πράξει τα δέοντα, μπλέκεται σε περιπέτεια με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά, τη Ζωή. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Έτσι, προχωρούν στο διαζύγιό τους

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss